Lihan perässä...

Olenpas ollut laiska. Tänään kuitenkin tarkoitus on suunnata raakaruokintaluennolle, joskos sieltä jotain matskua saisi tännekin sitten jaettavaksi. Mitä enemmän siitä luen, sitä enemmän tulen vakuuttuneeksi että jossain muotoa ja määrin siihen enemmän ja enemmän tullaan siirtymään.

Kaikenmaailman terveydelliset ongelmat on lisääntyneet, kuten ihottumat, allergiat ja sairaudet, epilepsia ja diabetes. Siitä liittyykö epilepsia ruokinnalliseen puoleen miten, tiedä häntä, mutta diabetes suuremmalla todennäköisyydellä liittyy.

Barffaus mielletään aika konstikkaaksi ja toisaalta, mitä enemmän ja enemmän luen, sen monimutkaisemmalta se tuntuu. Toinen sanoo toista ja toinen toista. Katsotaan mitä luennoitsija tänään sanoo, ehkä ollaan sen jälkeen vielä enemmän sekaisin ;)

Paistikohan se on tästä loikkinut...

1 kommentti:

  1. Mulla ois myös haavena saada koirat pelkästään raakaruokinnalle jossain vaiheessa, isommat syö jo nyt paljon lihaa ja luita.. toivon että meidän kanalassa haudottais kesän aikana paljon kukkopoikia että riittäis koirillekin ruokaa :D

    VastaaPoista

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!