Tassunjälkiä ♥ ja muita hienouksia

Netistä bongasin tällä kertaa kauniit keramiikkapaja Koiruuksia-sivut, käsin tehty, tassuin koristeltu.

Vieressä oleva sydän tassunjäljellä teki ainakin minuun vaikutuksen ♡ Kaunis on. Sopiipa vielä blogin väreihinkin hienosti! ;) Puodista löytyy myös kaikenlaista muutakin, kuten tassunjälkiä-kulhoja, rotumukeja, jne.

Samaan syssyyn voisin vielä mainita Taide Miloun, josta kaulassa roikkuva lasiriipus Tiina-koiraenkelistäni on tilattu.

Milla tosin näyttää loihtivan vaikka minkälaisia upeuksia eläimistä. Taide Miloun nettipuotiin pääsee tutkailemaan tästä

Mistä me sitten muuten hankitaan lelut ja ruuat, pääosin Mustista ja Mirristä, joista Raision piste on tullut tutuimmaksi ja omaa reippaat ja mukavat myyjät, jotka iloisena jaksavat palvella pähkivää ja jaarittelevaa asiakasta.

Vielä pari nettiputiikkia pitää mainita, toinen oli Kulkukoira.com, josta jäi mieleen hyvä asiakaspalvelu kun yritin epätoivoisesti metsästää kiiruusti auton takapenkin suojaa. Taisin siitä ehkä täällä jo kirjoittaakin. Hämmästyttävää oli, että ko. tuotetta myytiin lähes jokaisessa koiratarvikeliikkeessä (ja tavarataloissa sun muissakin) mutta ainoat paikat joista sai tätä oikeasti hyvin suojaavaa mallia, oli edellämainittu sekä VIP-store. Kummankaan kanssa ei tosin kauppoihin päästy, koska tarvitsin tuotteen tietysti heti, eikä edustajilla täälläpäin ollut kellään hyllyssä ko. suojaa. Pointsit antaisin kumpaakaan näkemättä Kulkukoiran All Side - suojalle, koska siinä on turvavyön ja -valjaiden kiinnitysaukot.

Ja vielä Dogpro.fi - josta voitettiin hauska vetolelu! Oli (varsinkin koiruuksien mielestä) mukava ylläri, molemmat sai vielä sopivasti omansa kun lenkit irroitettiin toisistaan. Välillä juostaan pitkin pihaa lelu kaulassa... Hyvin on toistaiseksi kestänyt menot ja meiningit.

Noin. Pieni maksamaton ja lahjomaton mainospläjäys. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!