Tilaa ruseteilla?


Keltaiset koirat tarvitsevat tilaa.

Jotkut koirat tarvitsevat tilaa. Jos näet koiran, jolla on keltainen nauha tai rusetti hihnassaan, anna sille tilaa. Keltaisella värillä he osoittavat ettei koira voi syystä tai toisesta olla lähellä toisia koiria. 

Miksi jotkut koirat tarvitsevat enemmän tilaa?
Koira voi olla sairas tai sitä saatetaan parhaillaan kouluttaa. Se saattaa olla rescuekoira, jota totutetaan pelottavalta vaikuttavaan ympäristöön. Sillä voi olla huonoja kokemuksia toisista koirista, eikä se siten halua kohdata muita koiria, vaikka ne olisivatkin ystävällisiä.

On olemassa useita syitä, miksi koira voi tarvita hieman tavallista enemmän tilaa. Osoitathan siis kunnioitusta heidän esittämälle toiveelle ja pidät etäisyyden koiraan tai annat sille aikaa siirtyä pois tieltäsi. Lähde: Gulahund


Hauska ja ehkä ihan hyväkin idea, toteutetaanko tätä käytännössä? Vähän kuin hevosilla punainen rusetti hännässä, toiveena ettei taakse tulla, saattaa takakavio viuhahtaa...

Kaikki ei vaan siedä kaikkia iholla. Olisikohan ihmisille tuollaisia ja, vaikkapa vihreä rusetti = vaikeasti lähestyttävä ihminen, pidä väliä jos mahdollista... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!