Lyhyesti;

  • Kira voi hyvin! *Huh* (Se ei ole syönyt kanaa, riisiä ja JUUSTORAASTETTA, kuten olen ehkä muutamalle tainnut mainita. Juustoraaste ja raejuusto, no onhan ne nyt hyvin samantapaisia ja on aivan luonnollista että ne saattaa myös mennä vähän sekaisin...!? ;)
  • Vuosi vaihtuu uuteen, pieni kooste menneeseen on kai paikallaan täälläkin kun muillakin. Tulossa.
  • Vuodenvaihde tuo erinäisiä haasteita. Eläimillä sietokykynsä kanssa ja Narunjatkeella ihmisten ymmärtämisen kanssa. Taas.
Ilotulitteiden käyttöaikaa lyhennetään meluhaittojen vähentämiseksi. Ilotulitteiden ampumisen saa aloittaa entiseen tapaan uudenvuoden aattona aikaisintaan klo 18. Päättymisaikaa lyhennetään neljällä tunnilla eli ilotulitteiden ampumisen tulee päättyä klo 2 uudenvuodenyönä, kun vanhan lain mukaan ampuminen oli sallittua klo 6:een saakka.

Miten em. lause on niin vaikea ymmärtää? Uudenvuoden aatto on 31.12. ja klo. 18. on silloin kun viisari on 12:sta ja 6:sen päällä? Ilotulitteiden ampumisen tulee päättyä, eli loppua klo 2 uudenvuoden yönä. Klo. 2 on viisari 12:sta ja 2 päällä. Vähän sama kuin klo. 14. mutta ei päivällä vaan yöllä! Ja uudenvuoden yö on se yö, joka seuraa sitä aattoa, eli huomista. 

Tosin tuota lausetta ja Poliisin määräystä voisi muutenkin muokata malliin; Koska lakia ei ymmärretty / osattu / tajuttu noudattaa, ilotulitteiden käyttöaika lopetetaan sitten kokonaan. Piste ja Aamen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!