Vuonna 2013:sta

Tuli täyteen vuosi ilman Tiinaa. Se tuli nyt ensimmäisenä mieleen. Tuli vuosi täyteen myös Kiran kanssa ja siihen mahtuikin paljon paljon uutta ja jännää.

Vuonn 2013:sta vihdoin ihka aito ja kunnollinen koirabiili saapui. Tätä Kirakin arvosti ja hihitellen huiskutti häntäänsä Narunjatkeen rakkaalle, vanhalle superkaaralle. Ne (Kira ja Räyhä) eivät koskaan tykästyneet toisiinsa. Kätevä Isäntä loihti koirabiiliin koiraveräjän, josta olen ikikiitollinen, ja jolla hän lunastaa tämän vuoden Mahtavin teko - maininnan! Viha-rakkaussuhde jatkuu koirabiilinkin kanssa, monia työtunteja Kätevä Isännän huollossa, mutta myös urheasti se on kuljettanut kuljettajaansa ja koiruuksia pitkin ylä- että alamäkiä. Toivotaan että liitto jatkuu näin myös tuleviin vuosiin. Vuoden koirabiili maininta siis sille, vaikka se Räyhäni syrjäyttikin.

Löysimme tiemme monien polkujen jälkeen The Kentälle. Tästä vuoden maininta menee Team Rakkimukselle, josta lisää jäljempänä. Tutustuttiin barffaukseen ja vaikkei ihan barffaajia edelleenkään ihan ainakaan olla, silti lihansyöjiä ainakin yli puoliksi. Kävimme Kiran kanssa elämämme ensimmäisessä sakemannimätsärissä, sekä Narunjatke yritti viisastuttaa itseään kolmella hyvällä luennolla (joista kahdesta on koosteet edelleen kirjoittamatta... *hups*. Ehkä yksi hyvä(?) kooste korvaa ne kaksi? No ei, olkoon tulevan vuoden lupaus se, että nämä kaksi uupuvaa koostetta vielä tulee! (Milloin, ei puhuta siitä;). Yhden näiden jäljiltä koki yhden suuren oivalluksen - jos toisenkin; Tämä on ikuista oppimista ja oivaltamista. (Mutta miksi joskus niiiiin turkasentuskastuttavan hidasta!?)

Ja mainittava on myös niinkin tärkeä juttu, kuin elämäni hienoin lompakko! Kellään ei ole samanlaista ja tämä tulee taatusti olemaan kaikkein kallisarvoisin lompakko, tyhjänäkin ;) Ja "lähisukuun" liittyi mahtava toisenlainen germaani(nakki), ties vaikka joskus meidän omaan laumaankin.

Myös suuri suru vuoteen murheeksemme mahtui, se tulee seuraamaan myös tulevia vuosia, aina. Aina silloin myös ymmärrän, miten suuri merkitys karvakorvilla oman pääkopan hoitoon on, ainakin juuri tällä korvakaksikolla. ♥ Korvakaksikolle siis vuoden kallonkutistajapalkinto.

Olen siis kiitollinen tästäkin vuodesta, jonka olen näiden tyyppien kanssa saanut viettää ja miten hyvin ne tulevat toimeen keskenään.

Samalla haluan toivottaa tulevaan vuoteen paljon onnistumisen tunteita Kennel Wolf Magicin päähäärijöille Leilalle, Magille ja Pasolle sekä Sitka Teamille (Kiitos kaikesta etätuesta!), Team Rakkimukselle (Kiitos kaikesta opastuksesta ja ohjauksesta, me rasitetaan teitä myös tulevana vuonna, ihan pian oikeastaan!! \o/) ja ehkä aivan vahingossa koiratukihenkilöksi ajautuneelle Marille koiruuksineen (Koiratukihenkilö on sitten varsin tärkeä tehtävä, koska on äärimmäisen tärkeää, että on joku maalaisjärkinen koirahenkilö, jolle voi tarinoida omituisia pohdintojaan ja elämää suurimpia kysymyksiään koiramaailman huolestuttavista ja hauskoista asioista).

Sekä kaikille muillekin, teillekin, uusille ja vanhoille koiruustuttavuuksille (olen saanut tämän blogin sekä fasebuukin kautta kivoja uusia koiratuttavuuksia, kiitos teille, on ollut mukava lukea teidän koiruusjuttuja, antakaahan kuulua itsestänne edelleen!) ja koiruuksille kokoon ja ikään katsomatta.

Hyvää alkavaa vuotta, pitäkäähän koiruuksistanne tiukasti kiinni!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!