Stereotypioita...

 ... MIESkoiraharrastajista.

1. Agilitymies. Urheilutaustaa. Äärettömän kilpailuhenkinen. Hoikka ja sporttinen. On ottanut koiran nimenomaan agilityä varten. Ei harrastaisi koiria ellei olisi keksinyt tätä lajia jossa voi voittaa ja menestyä myös vanhempana. Itsetunnon nostetta kun ei "oikeissa" urheilulajeissa pärjännytkään.

2. Molossimies. Tatuoitu, lävistyksiä myös mahdollisesti. Asusteissa nahkaa ja mustaa. Muut rodut "lapasia". Koirien kanssa lajeina tietysti taakanveto - jos ylipäätänsä harrastaa sillä aikaa vie paljon saliharrastus, moottoripyörät ja naiset (joita koirilla saa).

3. Näyttelymies. Tyylikäs - niin vaatetukseltaan kuin kodin sisustukseltakin. Tykkää piipertää turkkien parissa. Mahdollisesti pitää toisista miehistä tai on muuten vain naismainen. Lihaksia lähinnä äänihuulissa. Voitontahtoinen. Pääsee helposti gurun asemaan naisvaltaisessa lajissa.

4. The metsästäjä. Vain oikeita metsästyskoiria (ajokit, hirvikoirat). Omistaa koiria koska metsästää. Punakka, kovaääninen. Alkomahoolia kuluu. Puhuu karskisti koirasta - se on vain työkalu. Muiden katseilta salaa saattaa kuitenkin rapsutella koiraa ja ottaa sen perjantai iltaisin seuraksi kun kukaan muu ei enää jaksa kuunnella juttuja.

5. Palveluskoiramies. Hihnan päässä sakemanni tai mali. Polttaa ketjussa. Palveluskoiramiehet ja -naiset näyttävät ja kuulostavat toisiltaan. Ainoa oikea koira on palveluskoira ja niistä jompi kumpi ylempänä mainituista. Suojelu on the laji - muut piiperrystä. Mitä vähemmän menestystä k.o. lajissa niin sen suuremmat puheet.

6. Tokomies. Sukupuuttoon kuoleva laji. Pilkunviilaaja ja pikkutarkka. Lajintunnistus vaikeaa sillä kuolevana lajina bongaus lähes mahdotonta.

7. Rescuekoiramies. Viherpiipertäjä ja kasvissyöjä. Jonkinsortin aktivisti tai sitten ainakin haluaisi olla sellainen.

8. Noutajamies. Ei ole saanut vaimolta lupaa oikeaan metsästyskoiraan ja joutuu tyytymään noutajaan. Alistunut ja väsynyt ilme. Vähän vatsaa, monta lasta.

9. Spanielimies. Edellistäkin sorretumpi tapaus. Muistuttaa ilmeeltä koiraansa. Löytää femiinisen puolensa usein puunatessaan koiraansa. Saattaa olla piilovihainen.

(THE laji... Herttinen. Tuoltako alitajunnasta se The juttu tulee?!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!