Tyhjänpäiväisiä

Mitä tässä tapahtuu? Fasebuukissa tuli loistavia arvauksia, kuten mm.

Hieroo ittes johonkin sen mielestä hyvälle tuoksuvaan. Hyviä pesuhetkiä sulle!

Epäilen että Kira on saanut vainun karhusta ja kuuntelee kuinka lähellä tömisee

Sääsammakon ennustuksia kuunnellen  

Kira on kunnon saksanpaimen ja kuuntelee koska rosmot on lähestymässä. (oikeesti se sammakko on siinä raatona ja Kira pöhisee sen päällä)

Silmä kutii 


Selkee viherpeukalo, pitää olla kukkapenkki suorassa. Jne.

Kun sitten paljastin, mitä siinä todella tapahtuu, heräsi heti epäilys, onko talon isäntää näkynyt koska viimeksi... ;)

Onhan sitä näkynyt. Vihdoin bongasin kaupasta hirven putkiluita pari, synttärisankarille ja Taralle omansa. Hevostakin kuulemma saa kun saa. Nautaa olisi joka paikassa mutta muita vaihtoehtoja sille äärettömän harvassa. Ainakin tähän asti.

Jos joku tietää mistä näitä Turun nurkilta löytyy, saa vinkata kiitos!

Reenattu (joo, metsittyneetkin reenaa!) ollaan helteillä pakollisten ohella, eli kun vien hevosia illalla takaisin ulos tai haen aamupäivällä sisälle, otetaan laidun-tallivälimatkat ilman hevosta Kiran kanssa seuruuharkkoja, maahan-istu käskyjä laitumelta huudellaan portille odottavalle koiralle (meillä koirilla ei ole asiaa tarhoihin / laitumille) ja käännöksiä ja sensellaisia.

Helle on ollut aika tuskaisaa, niin Narunjatkeelle kuin koirillekin. Tara on ollut tosi levoton. Aamulla tai illalla myöhään on heitetty pienet lenkit, Taran kanssa ollaan tosi varovaisia jottei lämpöhalvaus uusi. Henkistä tuskaa Narunjatkeelle aiheuttaa suunnattomasti maanantaina alkava arki. Työt kutsuu. Ne tylsääkintylsemmät toimistotyöt. Narunjatke työllistäisi mieluusti itse itsensä. Yritys on ainakin alkanut.

Jos tarviit/te vaikka seuralle tiimivaatteita tekstillä tai miksei logollakin, tsiikaa voisko täältä löytyä jotain sopivaa ja jos ei löydy, kysy! Valikoima on tosi laaja. Tällainenkin hieno takki on painettu... ;) Avajaistarjouksena on vetskarihuppari tekstillä eteen 35e. (norm. 40e) tai isommalla tekstillä selkään 40e (norm. 45e). Jos haluat omalla logolla, laitahan logoa tulemaan niin katsotaan sille sopiva hinta. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yksinhöpinöinti ei ole ollenkaan niin kivaa kuin joukkoälämölö! Hauku, murise tai vingu kommenttisi!